Vadai Kata

Pszichológus diplomám az ELTE PPK Pszichológiai Intézetében szereztem, Klinikai- és Egészségpszichológia szakirányon. Emellett Angol Nyelv és Irodalom szakos tanárként és nyelvészként is képzettséget szereztem az ELTÉN.
Pszichológusi tevékenységem során személyközpontú szemléletben, elsősorban relaxációs technikák használatával dolgozom. Tapasztalatot szereztem még a klasszikus pszichodinamikus terápiák, a pozitív pszichológiai intervenciók, a pszichodráma és az egzisztenciális pszichoterápia módszereiben is.
Munkám során fontos számomra a feltétel nélküli elfogadó légkör kialakítása. Ebben a biztonságos és elfogadó térben együtt fejthetjük meg a lélek és a test jelzéseit. Az Autogén Tréning módszer alkalmazásával támogatást nyújtok a stressz és a szorongás csökkentéséhez, alvási zavarok enyhítéséhez, a hangulat javításához, a munka-, a tanulási-, vagy a sport teljesítmény fokozásához, számos pszichés megbetegedés megelőzéséhez és az önismeret fejlesztéséhez.
Serdülők (16-18 éves), felnőttek és idősek egyéni és csoportos autogén tréning relaxációjának vezetését és egyéni tanácsadói támogatását vállalom, magyar és angol nyelven.

Elérhetőségem: vadaikata.bors@gmail.com

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to get 15% discount