Szolgáltatásaink

Borsmama team

Pszichológiai és fejlesztő központunkban igény szerint segítjük a hozzánk forduló családokat, fiatalokat és felnőtteket. Szakmai közösségünk célja, hogy a klienseket egy helyen, egymással együttműködve segítsük összetett problémák esetén. 

Pszichológia
Fejlesztés

Pszichológia

A Borsmama Központban azon dolgozunk, hogy már a kisgyermekkortól kezdve segítsük a gyermekeket, a családokat, és a felnőtteket az őket érő belső feszültség oki hátterének felderítésében, kezelésében. A közös munka során lehetőséget adunk arra, hogy a kliensek  szakember vezetésével sikeresen tudjanak megküzdeni azzal a problémával, amivel érkeztek. 

Fejlesztés

Az idegrendszer eltérő fejlődése esetén a gyermekek csecsemőkortól kezdődően viselkedésbeli tüneteket mutatnak. Kezdetben a magatartásban jelentkeznek az eltérések. A későbbiek során a beilleszkedésben és tanulásban gondot okozhatnak. Fejlesztő szakembereink naprakész tudásukkal dolgoznak azon, hogy a gyermekek nehézségei ezekben  az esetekben enyhüljenek. Mozgásfejlesztéssel, csoportos és egyéni fejlesztési módszerekkel segítik a gyermekeket a szükséges eszközökkel felszerelt rendelőnk új részlegében. 

Szolgáltatásaink

Borsmama team

Egyéni tanácsadás

életvezetési nehézségek, krízisek, veszteségek esetén támogatjuk azokat, akik változtatni, fejlődni, lélekben erősödni szeretnének.

egyéni fejlesztés gyerekeknek

Az egyéni foglalkozások során a különböző fejlődési területeknek megfelelően minden gyermek számára biztosítjuk az egyéni igények mentén történő fejlődést.

csoportos tanácsadás

A csoport támogató erejével, speciális lélektani módszerek segítségével segítjük megtalálni mindenki számára a legjobb utat egyéni igényeinek kielégítésére.

csoportos fejlesztő foglalkozáso

A csoportos foglalkozások során a különböző ódszerek hatékonyan segítik a gyermekeket a tanulás, a magatartás, és a beilleszkedés terén.

Egyéni Tanácsadás

Felnőtteknek:

Gyerekeknek:

Egyéni Fejlesztés Gyerekeknek

Csoportos Tanácsadás

Felnőtteknek:

Gyerekeknek:

Csoportos Fejlesztő Foglalkozások

Eddigi ügyfeleink ezt gondolják

Visszajelzések

Együtt könyebb

Amennyiben bizalommal fordulna hozzánk, kérjen időpontot!

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to get 15% discount