Csontos Eszter
tanácsadó szakpszichológus, képzésben lévő pár- és családterapeuta, a Borsmama szakmai vezetője

A Borsmama Központban 2014 óta dolgozom, amelynek szakmai vezetője is vagyok egyben.
Fontos számomra a közösség, az őszinte kapcsolatok támogató ereje. Mind szakmai vezetőként, mind szakemberként vallom, hogy összefogással a legnehezebb krízisekből is lehet fejlődni.

A Borsmama történetében kezdetben játszócsoportot, majd később
több önismereti jellegű csoportot is tartottam páros vezetéssel speciálisan anyák számára.


Pszichológus diplomámat 2007-ben szereztem a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Pályám kezdetén a csepeli nevelési tanácsadóban dolgoztam iskolapszichológusként. Ezt követően 14 évig a budaörsi szakszolgálatban tanácsadó pszichológusként gyermekekkel és családokkal foglalkoztam, nevelési tanácsadást és szakértői tevékenységet folytattam.


A Borsmama történetében kezdetben játszócsoportot, majd később több önismereti jellegű csoportot is tartottam páros vezetéssel speciálisan anyák számára.


Jelenleg a Borsmamában dolgozom, ahol gyermekpszichológiai kérdésekben, az egész családot érintő problémák esetén , ill. párkapcsolati elakadás kapcsán fordulhatnak hozzám az érdeklődők.
2019 óta fogadok felnőtt klienseket is, akikkel elsősorban krízisek esetében, és az ahhoz kapcsolódó nehézségek megküzdésén dolgozom együtt.

Időpont egyeztetés az alábbi elérhetőségeken lehetséges:

Telefon: 06 20 438 5472
E-mail: info@borsmama.hu

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to get 15% discount