Bognár Noémi
autizmus specifikus gyógypedagógus, óvodapedagógus, képzésben lévő családterapeuta

Bognár Noémi vagyok, 2014-ben végeztem az ELTE Óvodapedagógiai karán, majd rögtön el is kezdtem tanulmányaimat a gyógypedagógiai karon. 2 évig Budaörsön dolgoztam, mint óvónő, majd a második diplomám megszerzése után gyógypedagógusként helyezkedtem el a Kelenvölgy-Őrmezei Óvodában, a Neszmélyi úti telephelyen dolgoztam. Autizmussal élő gyermekek integrációját segítettem a csoportokban. 

Az Újbudai Fejlesztőházban csoportos szociális és kommunikációs, autizmus specifikus egyéni illetve kiscsoportos fejlesztéseket tartottam óvodás és iskolás gyermekeknek.

Jelenleg Budaörsön dolgozom és magán úton látom el a hozzám érkező gyermekeket.

Délelőttönként a Kesjár Csaba Általános Iskolában dolgozom együtt az érintett gyermekekkel, illetve a Halacska református óvodában fejlesztem az ott lévő gyermekeket. 

2020-ban elkezdtem a Magyar Családterápiás Egyesület alapképzését, 2022-ben képzésben lévő családterapeuta lettem, így szeretettel várom a családokat, ahol autizmusban való érintettség van. De azokat a családokat is szívesen várom, akik elakadtak egy-egy életszakaszukban és segítségre lenne szükségük a továbblépéshez.

Bejelentkezés:

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to get 15% discount