Szertics-Bujdos Éva

Szertics-Bujdos Éva vagyok, okleveles pszichológus. Diplomámat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem tanácsadás- és iskolapszichológia szakirányon 2013-ban.

 

Módszerspecifikus továbbképzések közül az autogén tréninget, és a diákrelaxációt végeztem el elsőként, majd a tranzakcióanalitikus irányzatban szereztem önismeretet és szakmai ismereteket. Jelenleg gyermek és serdülő kognitív- viselkedésterápiás módszerben, és pszichodrámában képződök. Közel áll hozzám az érzelmekkel való lelki munka, akár pszichoedukáció formájában is.  Szívesen tanítok konfliktuskezelési és kommunikációs technikákat is pácienseimnek.

Korábbi iskolapszichológusi munkám során sok gyerekkel, serdülővel és családdal dolgoztam. Úgy vélem, hogy elengedhetetlen a gyerekekkel folytatott munka során a szülők támogatása is. Ezért figyelmet fordítok a gyerekek megértése, megsegítése mellett a szülőkkel való rendszeres kapcsolattartásra, és támogató beszélgetésre is.

 

Jelenleg magánrendelés keretében felnőtteknek, és serdülőknek segítek, főként önismereti jellegű kérdésekben, érzelmi elakadásokban, kapcsolati nehézségekben.

A Borsmamában sok szeretettel várom a kisiskolásokat és családjukat, továbbá a serdülőket és felnőtteket is.

 

Elérhetőség: 

bujdoseva@gmail.com

+3620/4908665Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to get 15% discount