Lukics-Kiss Ildikó

Lukics-Kiss Ildikó vagyok, klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus. Pszichológus diplomámat 2002-ben szereztem az Eötvös Loránd Tuományegyetemen, majd a szakirányú képzést a Semmelweis Egyetemen folytattam, ahol 2009-ben szakvizsgáztam gyermek- és ifjúságpszichológia szakirányon. Mindemellett a Magyar Családterápiás Egyesület családterápiás képzését és a Magyar Individuálpszichológiai Egyesület gyermekpszichodráma képzését is elvégeztem

Diplomám megszerzését követően 13 évig dolgoztam a Vadaskert Gyermekpszichiátria Kórházban kisgyermek és serdülő osztályokon. Gyermekekkel, illetve szüleikkel, családjukkal foglalkoztam, különféle érzelmi- és magatartásproblémák kapcsán. Jelenleg a 11.kerületi Pedagógiai Szakszolgálatnál dolgozom, szintén gyerekekkel és családjukkal foglalkozom. Az elmúlt 17 évben sok tapasztalatot szereztem a pszichodiagnosztikai és a pszichoterápiás munkában egyaránt.

Hiszek abban, hogy a gyermekek és a felnőttek egyaránt családjuk, mint egy kapcsolati rendszer részeiként működnek. Így ha bármelyik rész változni kezd, az hatással lesz a többiekre és a család többi része is vele változik majd.

Hiszem, hogy sosincs késő változni és változtatni.

Várom a segítséget igénylő gyermekeket, serdülőket, szülőket és családokat.

Elérhetőség: lukics.ildiko@gmail.com