dr. Harsányi Zita

Harsányi Zita

Hitvallas:

Hiszem, hogy a természetben megtaláljuk mindazt, amire a bőrápolásához valóban szükség van. Nem kellenek különleges kozmetikumok ahhoz, hogy bőrünk szép és egészséges legyen, csupán a természet adta egyszerű, de minőségi alapanyagok, melyeket nemcsak a bőrünk, de a Földünk is meghálál.

Bemutatkozás:

Bár a táplálkozásomra már kamaszkorom óta tudatosan figyelek, a kozmetikumok és a tisztítószerek összetételének fontosságára csak később ébredtem rá. Közel egy évtizede történt, hogy egy drasztikus életforma-váltás során száműztem az addig használt kozmetikumaimat és elkezdtem kizárólag natúr termékeket használni, majd készíteni.

A kislányom születésével végül megnyílt előttem a babák és mamák világa, ami hamar szenvedéllyé, majd hivatássá változtatta a kozmetikum készítést. 2017-ben ugyanis végleg búcsút intettem a majd’ 10 évig tartó ügyvédi pályafutásomnak, hogy férjemmel közösen útjára indítsuk a TELLUS manufaktúrát, a környezet- és bababarát kozmetikumokat készítő családi vállalkozásunkat, melynek kapuit várhatóan ez év végén nyitjuk meg.

A tudatos és véget nem érő önképzésem során kezdetben rengeteg hobbi tanfolyamot végeztem el, valamint egy hazai natúrkozmetikum készítő képzésen is részt vettem. Ezután az illóolajok helyes és biztonságos használatát sajátítottam el az amerikai Tisserand Intézetnél. Jelenlegi pedig hallgatója vagyok a világ egyik vezető online iskolájának a – kizárólag natúrkozmetikum készítőket képző – brit Formula Botanica-nak.

Az eddig megszerzett tudásomat és tapasztalataimat ötvözve a vonatkozó tudományos kutatások eredményeivel született meg az a természetes-holisztikus szemlélet és bőrápolási rutin, amit a workshopjaimon és az egyéni konzultációkon szeretnék a jelentkezőknek átadni.

info@tellusmanufaktura.hu

06 70 631 1787