Gróf Edina Roberta

2009-ben végeztem az ELTE gyógypedagógia szakán pszichopedagógia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányon.

2013-ban a Budapesti Műszaki Egyetemen közoktatási vezető és pedagógus szakvizsgát szereztem, mellyel alaposabban megismertem az óvodai, iskolai életre vonatkozó folyamatokat, jogszabályokat.

Jelenleg a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálatban (“leánykori nevén” Nevelési Tanácsadóban) dolgozom Budapesten.  Munkám során a legtöbb időt óvodás és kisiskolás gyermekek és családjaik körében töltöm, képességfejlesztő foglalkozások, iskolaelőkészítő csoportok vezetésével, az óvoda-iskola átmenet megkönnyítésével, illetve a tanulási problémák okait feltáró szakértői vizsgálatokkal.

Közben elvégeztem a Vadaskert  Tanulásmódszertan képzését, később NILD tanulás- és mozgásterapeuta lettem. Blogomon és a közösségi médiában folyamatosan igyekszem az érdeklődő szülőknek ötleteket adni a gyermekükkel való otthoni foglalkozáshoz,  fejlesztő játékok kiválasztásához. Írásaimat a https://www.grofroberta.hu oldalon olvashatják.

 

A hozzám forduló szülőkkel konzultációt és részletes képességfelmérést követően személyre szabott foglalkozást tervezünk meg, mely során a gyermekek életkorához igazodva, játékosan erősítjük a tanuláshoz szükséges részképességeket. Mindezt jó hangulatban, sok-sok izgalmas eszköz, játék, alapanyag változatos használatával.

 

Célom, hogy foglalkozásaimon olyan érzelmileg biztonságos légkört alakítsak ki, ahol a gyermekeknek lehetőségük nyílik megtapasztani erősségeiket. Ezáltal fejlődik az önbizalmuk és egyre inkább motiváltak lesznek hozzáfogni a számukra kihívást jelentő helyzetekhez, feladatokhoz is.

 

Várom a gyermekük tanulási képességeinek, finommotorikájának fejlesztésében, az iskolakezdésre felkészülésben, a tanulási problémák hátterének felderítésében segítséget keresőket.

 

 

Időpont foglalás és bejelentkezés:

+36 70 376-7596

grof.roberta@gmail.com

https://www.grofroberta.hu