Lukics-Kiss Ildikó
Lukics-Kiss Ildikó, klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus

Lukics-Kiss Ildikó vagyok, klinikai gyermek- és ifjúsági szakpszichológus. Pszichológus diplomámat 2002-ben szereztem az Eötvös Loránd Tuományegyetemen, majd a szakirányú képzést a Semmelweis Egyetemen folytattam, ahol 2009-ben szakvizsgáztam gyermek- és ifjúságpszichológia szakirányon. Mindemellett a Magyar Családterápiás Egyesület családterápiás képzését és a Magyar Individuálpszichológiai Egyesület gyermekpszichodráma képzését is elvégeztem

Diplomám megszerzését követően 13 évig dolgoztam a Vadaskert Gyermekpszichiátria Kórházban kisgyermek és serdülő osztályokon. Gyermekekkel, illetve szüleikkel, családjukkal foglalkoztam, különféle érzelmi- és magatartásproblémák kapcsán.Ezt követően 9 évig a 11. Kerületi Pedagógiai Szakszolgálatnál dolgoztam, ahol szintén gyerekekkel és családjukkal foglalkoztam. Jelenleg magánrendelés keretein belül fogadom a hozzám fordulókat. Az elmúlt 21 évben sok tapasztalatot szereztem a pszichodiagnosztikai és a pszichoterápiás munkában egyaránt.

Hiszek abban, hogy a gyermekek és a felnőttek egyaránt családjuk, mint egy kapcsolati rendszer részeiként működnek. Így ha bármelyik rész változni kezd, az hatással lesz a többiekre és a család többi része is vele változik majd.

Hiszem, hogy sosincs késő változni és változtatni.

Várom a segítséget igénylő gyermekeket, serdülőket, szülőket és családokat.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to get 15% discount