Hoffer Zsuzsi
korai fejlesztő szakember, mozgásfejlesztő és szenzoros szakember, manuál terapeuta

Miután 2013-ban konduktorként végeztem a főiskolán, tudtam, hogy a korai fejlesztés területén szeretnék dolgozni.

2014-ben elvégeztem a Magyar Dinamikus Szenzoros Integrációs Terápiás Egyesület által szervezett képzést, így tapasztalatot szerezhettem milyen óriási segítséget nyújthat az Ayres-terápia a gyerekeknek. Az itt szerzett tudást nem csak a szenzoros feldolgozás területén nehézségekkel küzdő kicsik támogatásában kamatoztatom. A prevenciós célokat szolgáló játékos feladatokat már egészen korai életkorban hasznosak, így a családokkal való közös munka során fontosnak tartom ezeket megtanítani a szülőknek is.

2015-ben részt vettem a Pfaffenrot-féle szinergetikus reflexterapeuta képzésen, ahol elsajátíthattam, hogyan tudok a korai időszakban segítséget nyújtani a piciknek, amennyiben izomtónusuk, tartásuk átlagostól eltérő. 

A Borsmamában nulla és három év közötti babákat és szüleit várom:

  • Első vizsgálatra, amennyiben bármilyen kérdés, aggály felmerül a szülőben vagy szakember javasolja a vizsgálatot/terápiát (védőnő, ortopédus, neurológus, gyerekorvos).
  • Egyéni fejlesztésre, amennyiben aszimmetrikus testtartást tapasztalnak a szülők, aszimmetrikus a mozgás (fejfordítás, átfordulás, kúszás, mászás….) vagy valamelyik fejlődési állomás késik.
  • Csoportos órákra, ahol a közösen végzett feladatok nem csak korrekciós és prevenciós célokat szolgálnak, hanem a torna közben a kicsik társaikkal együtt tapasztalhatják meg a mozgás és játék örömét.

Bejelentkezés:

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to get 15% discount