Rólunk

A Borsmama Otthon Műhely ötlete 2014- ben, született meg családi vállalkozásként.

 

 

Szerettünk volna egy olyan helyet, ahol baba és mama együtt lehet otthonos környezetben, de mégis új arcok között. Színvonalas programokon vehetnek részt együtt úgy , hogy az együttes élmények során kapcsolatuk tovább mélyül, más családokkal. Új barátságok szövődnek és a gyerekek is megtapasztalhatják a közösségi érzés minden előnyét, szabályait.

A helyszín hozta az ötletet, a családi tulajdonban lévő földszintes lakás tökéletes helyszínnek ígérkezett a programokhoz. Kezdetben babamama jóga, majd a Borsmama hordozóklub valósult meg, kiegészülve a közösségi életet formálni hivatott játszócsoporttal.

Az évek során, ahogyan a saját családi életünk is, a Borsmama is tovább fejlődött. Megjelent a Bábos Mesekuckó bábos foglalkozása, kézműves, zenés foglalkozás, rövid ideig gyermekfelügyelet is szerepelt a programok között.

Új családok jöttek, új igényekkel és az eredeti szakmám a pszichológiai támogatás is helyet kapott a Műhelyben.

A Műhely találkozások mentén szövődik barátságokból, szakmai ismeretségekből a mai napig. Mondhatni valóban önálló életet él, örömökkel, boldogsággal, olykor nehézségekkel, gyerekzsivallyal és közös ünnepekkel együtt.

Élvezzétek ti is velünk!

Csontos Eszter, a Borsmama alapítója

A Borsmama csapata 2018-ban

Csontos Eszter, pszichológus, család-, és párterapeuta jelölt, baba-, és gyermekhordozási tanácsadó, tanácsadó szakpszichológus jelölt

Kovács-Batiz Réka klinikai szakpszichológus

Lukics-Kiss Ildikó klinikai szakpszichológus

Kovács Annamária népi játszóház vezető

Szalai Barbara – édesanya, várandóskísérő és szüléstámogató dúla
https://www.facebook.com/pg/oleloanyakor/about/?ref=page_internal

Harsányi Zita natúrkozmetikum készítő, formulátor

Számadó-Bakula Erika természetgyógyász

Terényi-Szabó Vera pszichológus, szülő-csecsemő, -kisgyermek konzulens