Kirándulás-elmarad:( eső miatt

Kirándulás-elmarad:( eső miatt

Időpont
Dátum - 2015. 10. 16.
09:00 - 11:00

Kategóriák


Heti rendszerességgel tervezünk a közeli erdőbe, erdőkbe gyerekekkel is könnyen bírható sétálós kirándulást. A táv kb. 35 perc oda. A frissítő tízórai és csúccsoki után kicsit lassabban ugyan ennyi vissza. A túra hossza igény szerint növelhető, csökkenthető. Hála a környező hegyek és útvonalak sokszínűségének. Kutyákat is viszünk, akik azonban barátságosak és bírják a gyerekek általi nyüsztetést:)

Kényelmes cipőt és tízórait hozzatok! Alsó korhatár nincs. Pocakosokat is szívesen látunk! Akinek nincs gyerekcipelő eszköze, az kérjük jelezze előre! Hordozó klubunkból a kirándulás idejére térítés nélkül hozunk nektek.

A részvétel ingyenes. A sétát viszonylagos rossz időben is megtartjuk.A kirándulás helyszínéhez autóval tudunk csak eljutni, de a gyalogosan érkezőket szívesen felvisszük.Ha kell fordulunk kétszer!Aki nrm szeretne autózni, azzal a kirándulás helyszínén is szívesen talalkozunk!

Találkozó a Borsmamánál!Kérek szépen mindenkit hogy csörögjön rám a kirándulás napján reggel, hogy teljes legyen a csapat!

Kontakt:

Csontos Eszter 06 20 438 5472Eszter hordoz

 


Esemény linkje: http://borsmama.hu/esemenyek/kirandulas/

5 thoughts on “Kirándulás-elmarad:( eső miatt

 • 2015.10.08. 13:16
  Permalink

  Kedves Helga, örülök hogy csatlakoztok!Remélem jobb időnk lesz mint ma!Ha nektek is megfelel egy Bondolinot vagy egy Magyarinda csatos hordozót ajanlanek nektek igy elsore.Mindketto korban megfelelő lehet, ill. egyszerű a használata.Érdeklődnék hogy kocsival jönnétek-e, és van -eautóshordozótok?!mert ha nem nálunk még van egy hely.Az erdőhöz sajna kocsival kell felmenni…Ha bármi kérdésed van, hívj bátran telefonon a 06204385472 es számon!Üdv, Eszter

  • 2015.10.08. 20:39
   Permalink

   Kedves Eszter! Én a babán kívül holnap a 7 éves lányommal és a 10 éves fiammal mentem volna, ha nem esik az eső, de sajnos én nem vezetek. Busszal mentünk volna, nem tudtam , hogy erdőbe mentek. Bár az ötlet nagyon jó, de így sajnos nem merek elindulni 3 gyerkőccel busszal. Még azon gondolkozom, hogy a 2 nagyot elviszem holnap a nagyihoz és reggel felhívlak, hogy hogy tudnék csatlakozni, most már nem zavarnék, mert késő van. Üdvözlettel, Helga

Vélemény, hozzászólás?