Borsmama Játszócsoport


Kiknek?

Játszócsoportunkat 0-5  éves  korú gyerekeknek és szüleiknek ajánljuk, akik szeretnének kiscsoportos közegben hasonló gondolkodású családokkal megismerkedni.

Az együtt töltött délelőttök során mi anyukák és a gyerekek is megismerkedhetünk egymással. Mialatt a gyerekek kötetlenül játszanak, mi megoszthatjuk egymással mindennapos tapasztalatainkat, a gyerekekkel együtt igazi támogató közösséget alakíthatunk ki.

Mikor?

Hétfőn és szerdán délelőtt 9:00-12:00 között. Ez alatt az idő alatt bármikor érkezhettek, távozhattok. A délelőtt során a programotok szabadon választjátok meg. Többnyire 9-10:30-ig bent, majd jó idő esetén kint a kertben töltjük az időt.

Kivel?

A játszócsoport háziasszonyai:

Csontos Eszter pszichológus, két kisfiú édesanyja

és Lukics-Kiss Ildikó klinikai szakpszichológus, szintén két fiú édesanyja.

Hol?

2040, Budaörs, Petőfi S.u 60

A játszótér egy nagy világos nappaliból, egy ezzel egybenyíló játszószobából és egy tágas füves kertből áll. A lakásba jó minőségű játékok, beltéri trambulin, hinta áll a gyerekek rendelkezésére. A nagy teraszról nyíló kertben homokozók, csúszdás faház, kismotorok várják a gyerekeket.

Árak

Első alkalomra a belépődíj: 1800ft/3 óra/délelőtt/család

Második alkalomtól a csoport csak bérlettel látogatható. Ennek díja 12800ft/8alkalom, ami 8 alkalomra ad belépést, és 8hét alatt felhasználható.

Kistesóknak 1 éves korig ingyenes. E fölött 900ft/alkalom/gyermek.

image

Hiszünk benne, hogy minden gyerek jó.

A közösség támogató erejét, a sokszínűséget és a szabad felfedezés örömét minden lehetősègünkkel támogatjuk .

A gondoskodás számunkra az egyéni igények megismerésén és az odafigyelésen alapszik. Tetteik természetes következményeire igyekszünk felhívni a gyerekek figyelmét. A sírást szeretnénk mindig megelőzni, de ugye nem mindig lehet. Ilyenkor a gyerekek megnyugtatására, megértésére és a helyzet közös értelmezésére törekszünk.

A csoportra bejelentkezni itt tudtok:

Csontos Eszter 06 20 438 54 72

csontos.eszter@hotmail.com

Várunk benneteket szeretettel!